Afholdte aktiviteter

PGI - Motion Løbeklub

 

Herunder ses lidt billeder fra grilhygge 15.08.16

Billeder fra aftenens træning den 18.05.15 som var styret med sikker hånd af Per Birkemose. Vi startede med fælles opvarmning og derefter prøvede vi forskellige intervaller. En rigtig god og inspirerende tur, hvor alle kunne være med, og regnen bare var dejligt forfriskende☺ Vi glæder os allerede til han kommer igen d. 27. Maj og giver gode idéer til at kombinere løb med forskellige øvelser, så vi får trænet hele kroppen.

På medlemsmødet den 30. november 15 blev der bl.a. debateret, om klubben skal fortsætte med at give tilskud til fælles bustransport til erimitagekøbet, eller om vi skal prøve at finde et nyt løb i klubregi, som vi bruger tilskuddet på. Umiddelbart var der stemning for, at vi holder fast i Erimitageløbet, men at det måske er en god idé at prøve at se om der evt. er andre løb som kunne være interessante i stedet. Har du gode ideér til et løb som kunne være egnet, hører vi meget gerne fra dig.

I 2017 har Brocken marathon 40 års jubilæum. I den anledning blev der foreslået en fælles klubtur til Harzen. Vi vil meget gerne høre om det er noget der er stemning for.

 

Jørgen Aaby holdt et dejligt inspirerende oplæg om nogle af sine løbeoplevelser.

Dt første løb han var med til var Marseilles løbet i Århus og det har siden været Jørgens løb. Alt andet bliver sat tilside for at komme med til det, og han håber meget på, at han i 2021 hvor løbet har været afviklet 50 gange, kan holde 50 gangs jubilæum.

Siden det første løb er der kommet rigtig mange med, og marathonløb har Jørgen løbet så mange af, at han i januar 14 kom med i Klub 100, og marathon nr. 100 blev oven i købet løbet her i Sorø.

Når man har købet så mange løb, må det være svært at skelne dem fra hinanden. Men når Jørgen fortæller, virker det ikke som om det er noget problem. Måske fordi han har meget fokus på stemningen og de omgivelser løbet afvikles i. Og så er der selvfølgelig altid nogle løb som gør sig mere bemærket end andre. Der var f.eks. løbet den 12.12.12 som startede kl. 12.12.12, og Dr. Nielsen løbet i Vejle hvor der serveres Dr. Nielsen og pølser på depoterne. Alternativ forplejning var der også på Kalkmineløbet, hvor der i Daugbjerg var der fedtemadder og øl!

Men selvom naturløbene har en stor plads i Jørgens hjerte, sætter han også stor pris på storbymarathon, og fortæller med stor begejstring om bl.a. New York, Berlin, Hamburg og København marathon.

Det var en fornøjelse at høre Jørgen fortælle om alle sine mange løbeoplevelser, og det var meget svært ikke at blive inspireret til at komme i løbeskoene og komme ud og være en del af det

 

Årets forårsfest løb af stablen lørdag den 28. marts. Der skal lyde en stor tak til festudvalget, for at de fik stablet en rigtig vellykket fest på benene, hvor der var masser af god mad, super god stemning, og rig mulighed for at få rørt både lattermusker, sangstemme og danseben. Og vi er glade for at kunne afsløre, at de har meldt sig til at gentage succesen en anden gang.