Om klubben

PGI - Motion Løbeklub

 

Om PGI Motion

 

 

Motionsafdelingen i Pedersborg Gymnastik og Idrætsforening, PGI Motion, blev startet tilbage i 1982.

 

Fra begyndelsen blev der lagt vægt på at lave nogle varierende løberuter, for på den måde at kunne udnytte den skønne natur vi har her i Sorø.

Vi har derfor ikke et fast mødested, men mødes forskellige steder, og løber forskellige ruter.

 

Mødestederne kan ses i vores løbskalender, og er du i tvivl om hvor mødestedet er, kan du se det på kortet under "Mødesteder"

 

I Pedersborg Gymnastik og Idrætsforening Motionsafdeling, PGIM, dyrker vi løbemotion med streg under motion. Vi løber fordi vi kan lide det, og synes det er hyggeligt at løbe sammen.

 

Hver træningsaften starter med ca. 10 minutters fælles opvarmning i form af langsomt løb, hvor alle har luft til at snakke. Derefter deler vi os op i hold, alt efter hvor hurtigt man løber, og hvor langt man vil løbe.

 

Selvom vi ikke løber konkurrenceløb, er der mange der deltager i forskellige motionsløb i ind og udland. Så derfor vil der næsten altid være mulighed for at finde nogen at træne sammen med, hvis man gerne vil træne sig op til et længere løb.

 

I årets løb har vi nogle sociale arrangementer som f.eks. en klubfest, nogle løbeaftener med socialt samvær bagefter, hvor vi hygger med kaffe og kage, grill eller andet godt.

 

Det koster 150,- kr. om året at være medlem af PGI Motion.