Udvalgsmøde 24.08.15

PGI - Motion Løbeklub

Referat af møde i PGI MOTION. 12.8.2013

 

 

A1) løbebluser: forslag fra Ingerlise herre og damemodel med kort og langt ærme. Majken undersøger Sportsdirekt og sportsmaster.

 

A2) Eløb: bus booket ved Nygård og prisen er ink. Moms 5670 kr pris for medlemmer for tur og forplejning er 100 kr. Bodil sørger for boller og drikkelse. Mødetid kl. 8.00 hjemkørsel kl. 14.00

 

A3) stjerneløb: tilmelding inden d. 17.8 da vi gerne vil vide antallet af opgaver og sandwich.Vi sender ud i klubben igen. Majken giver videre til Frederiksberg skole, på Facebook og div i nærområdet. Vi har endnu ikke nogen tilmelding. Der skal bruges fire/fem hjælpere med opgaver. Der er to opgaver per sted. Der startes med en opstartsopgaver som er ens for alle deltagere. Vi starter på værkerne og slutter på Carlsens plæne inden vi igen spiser sandwich og drikker vand. Michael står for forplejning. på værkerne ved præmieoverrækkelse. Der er tolv opgaver alt efter antal deltagere. Hjælpere får instruktion på selve dagen. Vi giver besked til Michael Munch ang. Antal deltagere. Majken giver besked til Michael.

 

A4) Jubilæum: møde d. 12. Maj i udvalget. Festudvalget har travlt med at bestille musik og fik nogle gode ideer. Hvad vil de forskellige afd. Gøre i forbindelse med jubilæum. Vi kunne lave et stjerneløb i festugen op til jubilæumslørdagen. Vi kan også lave noget på vores løbsdage. Flere ideer bliver diskuteret. Indkaldelse til næste møde mandag d. 19.8. Flere forslag overvejes indtil næste udvalgsmøde, hvor punktet kommer på dagsordnen. Projekt billedeforløb skal også gennemgåes. Hvordan går det med Peter? Helle undersøger.

 

A5) DHLløb d. 28. Der mangler en enkelt.

 

A6) Crossløb: 4 løb. 9 nov. 7dec., 4 jan. 25 jan., distance som de tidligere år. Mail til medlemmer efter stjerneløb. Deadline for tilmelding er 3. Nov. I klubben er deadline 1 okt.

 

A7) valg af nye hoveder til udvalg. Bodil, Maria og Henrik er på valg.

vi vælger nye hoveder på PGIgeneralforsamling.

 

A8) Brocken marathon. Vi skal give tilsagn om ja tak til tilbud, så der kan bestilles værelser. Antal min. 45 deltagere. Pris: 2000kr. For delt dbl. Værelse og transport. Der skal laves festmiddag efter løbet.

 

A9) økonomi: vi har næsten brugt det beløb vi får ind via kontigent, og der er et forventet forbrug for ca. 10.000 mere. Hvordan rekruterer vi nye medlemmer, og hvordan fastholder vi de medlemmer?

 

Næste møde: man. 7. Okt. Hos Bodil kl. 19.00 Bodil inviterer Mette Dyhr ang nissehueløb.

 

PGIM medlemsmøde den 4. December 2013

 

Vi var ca 40 løbere samt fotograf Peter Finn og kameramand Søren.

 

Følgende var vi rundt om:

 

Præsentation af det nye udvalg samt interesser og opgaver

Majbritt Skytte; medlemsmøder og ny løber træning

Pia Dansbro: ny løber træning og Harzenturen

Lotte Jørgensen: ny løber træning og løbetræner

Michael Hansen: kasserer, crossløb og Harzentur

Finn Øgård: Crossløb, praktiske opgaver

Bodil Mouritsen: Hindbærsnitteløb og Adventureløb

Majken Petersen: Adventure løb

Helle Buggeskov: Formand, Harzentur og jubilæumsaktiviteter

 

Nye løberuter:

Vi sætter 2 nye løberuter på vinterprogrammet, kopieret fra torsdagløbet.

Torvet og rundt på Frederiksberg samt Pedersborg kirke, bag om Storkroen og til torvet.

Til sommerprogram planlægger vi en ny rute fra Pedersborg skole til Grusgraven og Bromme skov.

Stadig opbakning til Kongskilde med kaffe og kage bagefter.

Løbekalenderen udkommer inden årsskiftet.